Cum spusei anterior motorul deja este in lucru, timpul nu prea imi permite sa fac update-uri zilnice. Am constatat cu bucurie ca motorul este intr-o stare foarte foarte buna chiar daca am gasit cateva mici probleme. O problema ar fi legata de faptul ca inca din fabrica a avut niste nereguli, pinionul de la axul cu came a atins in palierul fata al arborelui cotit. Vajnicul ucrainian nu a binevoit sa corecteze problema desi a vazut la motaj ca atinge si a zis "las-o ba ca merge si asa". Astfel pilitura a ajuns inevitabil in baia de ulei...
In baia de ulei am gasit alta problema, sita de la sorbul de ulei nu era prinsa de carter. M-am uitat prin mazga din baie (destul de consistenta, o problema la aceste motoare la care voi reveni cu explicatii) dupa surubul de 6mm care fixeaza sita... si nimic. Dupa ce am cercetat problema mi-am dat seama ca acel surub nu a fost pus niciodata de vajnicul ucrainian pentru ca platbanda care fixeaza sita nu permitea introducerea surubului (ca sa o montez a trebuit sa polizez platbanda).
Nu cred ca sita de la sorbul de ulei ar fi oprit pilitura de aluminiu sa ajunga in rampa de ungere dar e clar ca pilitura a ajuns pana la arborele cotit unde a afectat doar cuzinetii, din fericire nu si arborele cotit:
.jpg.2dddbbef7efdea5f0ad8a4f837728170.jpg)
Cuzinetii inca erau buni dar daca va uitati cu atentie se vede cum fragmentele de aluminiu s-au infipt in aluminiu, din fericire aluminul este un material moale in comparatie cu materialul arborelui cotit si nu l-a afectat.
Alta problema este sludge-ul gasit in baia de ulei, se pare ca la aceste motoare este produs in mod special de uleiul neschimbat la timp si probabil calitatea lui. Am vazut motoare de Dnepr/Ural care au mers cu ulei de calitate si schimbat la timp si erau foarte curate la interior. Credinta populara conform careia aceste motoare merg cu "orice" si doar completand ulei pt ca "oricum consuma" este gresita.