Ar trebui sa mearga schimbatul de parola, dar la mine nu mere.
Lamuriti-ma.
I a uite baaaaa ca-s prospaturaaaaaaaa.
Schimbari de parole.
-
- Administrator
- Vehicule deţinute: Jawa 250 - 1956, Dnepr MT-10.36 - 1979, Dacia Logan MCV2 - 2016
- Vârsta: 28
Re: Schimbari de parole.
Păi procesul ar trebui să fie destul de simpluţ: din panoul utilizatorului (ecranul căruia i-ai făcut print-screen) introduci noua parolă dorită în caseta cu pricina, o confirmi (adică o mai introduci odată) în caseta imediat următoare, apoi introduci şi parola actuală în ultima casetă.
Atenţie: parola actuală este cea pe care ai primit-o pe mail când ţi-ai resetat parola ca să te loghezi prima oară pe acest forum nou. Parola primită pe mail a fost generată automat. Nu am putut transfera parolele de pe sistemul vechi către cel actual din pricina unor măsuri de siguranţă care împiedică aşa ceva.
Şi vezi că poţi să-ţi alegi limba română pentru site, tot din panoul utilizatorului.
Dă-mi de veste ce rezolvi, prospăturo!
Atenţie: parola actuală este cea pe care ai primit-o pe mail când ţi-ai resetat parola ca să te loghezi prima oară pe acest forum nou. Parola primită pe mail a fost generată automat. Nu am putut transfera parolele de pe sistemul vechi către cel actual din pricina unor măsuri de siguranţă care împiedică aşa ceva.
Şi vezi că poţi să-ţi alegi limba română pentru site, tot din panoul utilizatorului.
Dă-mi de veste ce rezolvi, prospăturo!

-
Autorul subiectului - Postac
- Vehicule deţinute: Planeta 5 cu Atas, Honda Transalp XLV 600, Kawasaki Gpz 500.
Tel 0723172823. - Localitate: Bucuresti-Grozavesti
- Vârsta: 50
AdrianS » 30 Sep 2013, 12:55 scrie:Dă-mi de veste ce rezolvi, prospăturo!
Gata se rezolva treaba, Danke.
Da' o schimbare de user se poate? Sau imi fac user nou?
-
- Administrator
- Vehicule deţinute: Jawa 250 - 1956, Dnepr MT-10.36 - 1979, Dacia Logan MCV2 - 2016
Se poate. Nu le-am dat voie membrilor să-şi schimbe numele singuri fiindcă - aşa cum am avut de pătimit de pe urma faptului că-n trecut am lăsat timp nelimitat pentru modificări la mesajele proprii - mai mult ca sigur s-ar fi creat debandadă.
Dar la cerere nu-i nicio problemă. Înţeleg situaţiunea. Spune-mi ce username vrei şi ţi-l schimb.
Dar la cerere nu-i nicio problemă. Înţeleg situaţiunea. Spune-mi ce username vrei şi ţi-l schimb.
"owene" - ca sa revenim la cele stiute.
-
- Administrator
Te-am rezolvat, deşi parcă ţi-ar fi stat mai bine cu majusculă! 

Multumesc! fara majuscula, e bine asa.
Înapoi la “Sugestii / Sesizări”