Imagini pe forum

Laudă-ne şi / sau înjură-ne! Politicos. Vrem să ştim ce-ai adăuga, schimba sau îmbunătăţi la MOTORIST.RO.
Avatar utilizator

Autorul subiectului
AdrianS
Administrator
Administrator
Mesaje: 450
Membru din: 26 Ian 2013, 20:16
Vehicule deţinute: Jawa 250 - 1956, Dnepr MT-10.36 - 1979, Dacia Logan MCV2 - 2016
Localitate: Bucureşti
Vârsta: 29
Contact:

Imagini pe forum

Mesaj necititde AdrianS » 15 Mar 2013, 23:02

Am primit un număr de reclamaţii cu privire la faptul că ataşarea unor imagini mari (atât în pixeli cât şi în octeţi) în postările de pe forum era imposibilă, pricinuind şi pierderea postării redactate până în acel moment.

Cu bucurie vă anunţ că am depistat în cele din urmă problema şi se pare că am rezolvat-o! :)

Vă invit să trântiţi câte poze vreţi în postările viitoare! Cu toate că îndemnul de a redimensiona în prealabil fotografiile astfel încât să nu fie exagerat de mari rămâne valabil, limitele de dimensiuni la fişierele-imagine au fost majorate la 5000 pixeli pe ambele laturi şi 8 MB dimensiune pe disc.

Pentru cei ce folosesc browser-ul Mozilla Firefox: vă sfătuiesc să folosiţi în paralel şi acest add-on, numit "Lazarus Form Recovery". Este uşor şi rapid de instalat, rolul lui fiind de a salva (pentru o perioadă determinată, reglabilă din setările progrămelului) tot ceea ce scrieţi într-o casetă-text inclusă într-o pagină deschisă cu Firefox. Astfel, dacă lucraţi la o postare mai lungă şi se-ntâmplă ca programul să se blocheze ori să pice site-ul, puteţi fi siguri că nu pierdeţi niciun cuvinţel. Click dreapta pe caseta-text, îndreptaţi cursorul pe casetuţa "Lazarus" şi restauraţi textul.

Spor! :silly:

Înapoi la “Sugestii / Sesizări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator