am zis? am zis! Sa vedem ce solutie adopta adminul sa le dea in freza la botiowene wrote:forumul asta inca nu-i atacat. Cand e atacat, se inregistreaza 1-2 useri pe zi si toarna bullshit-uri si linkuri catre site-uri de gatit si alte bilute. Acum doar norocul face sa fi scapat din vizor.
Ce nu-mi place....
Re: Ce nu-mi place....
Ce am zis in 2013 inca e valabil, forumul e mort bine-merci.owene wrote:nu-mi place sistemul "push"
mi se recomanda pe Facebook sa dau like la forum si alte asemenea. Pai daca scriu aici e like, nu?
Ce lipseste cu adevarat forumului este USP-ul, pana atunci este "yet another forum"
Cand o sa fie aici ceva ce se face "altfel" dar cu adevarat altfel, si forumul este unic si beneficial prin chestia aia, atunci o sa dau un Big Like.
Recomand sa facem un topic de dat cu parerea si brainstormingul ca forumul sa devina ceea ce s-ar dori de la forumul cetei, nu ceea ce este.
Parerea mea, cu multumiri ca ati citit-o.
Acum dati cu rosii

-
- LVL 19,6
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 15 times
- Zodiac:
Nu e mai mort decat alte forumuri, pe motociclism la sectiunea retro si comuniste singurele topicuri care misca sunt cele de vanzari/cumparari piese. In rest... nici o activitate.
Mie unul nu-mi place faptul ca nu se mai posteaza nimic despre vechiturile noastre cele de toate zilele....mai ales ca e iarna si ar fi de mare folos sa avem cu ce amesteca cana de vin fiert la gura sobei...

-
- LVL 19,6
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 15 times
- Zodiac:
-
- LVL 9
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 19 times
- Zodiac:

Ne incleștăm cu disperare,