Hobby-uri si pasiuni ale motoristilor
Nu sunt un mare stupar, citesc si iau in calcul orice sfat.
Din coincidenta asa am facut pana acum!iar acum doua saptamani le-am bagat turte ce au in compozitie si medicamente!
Anul trecut nu am scos miere,m-am axat pe inmultire ceea ce o sa fac urmatorii doi ani,rup din ei la greu, dar le las toata mierea.
investitiile sunt enorme,cel putin asa cred eu.
Dupa inflorirea salcamului o sa scriu cum a decurs divizarea...abia astept.
Multumesc pentru recomandare!
Din coincidenta asa am facut pana acum!iar acum doua saptamani le-am bagat turte ce au in compozitie si medicamente!
Anul trecut nu am scos miere,m-am axat pe inmultire ceea ce o sa fac urmatorii doi ani,rup din ei la greu, dar le las toata mierea.
investitiile sunt enorme,cel putin asa cred eu.
Dupa inflorirea salcamului o sa scriu cum a decurs divizarea...abia astept.
Multumesc pentru recomandare!
Ce fel de stupi ai? Orizontali, verticali supraetajati cu doua corpuri? Cate rame? Daca mergi pe sistemul sa le lasi toata mierea, intr-un an bun te dublezi cu familii puternice. Sfatul meu este sa nu faci mai multe familii decat poti tu intretine astfel ca sa nu-ti devina o povara pentru tine si familia ta. Sa te poti duce cu placere la ele. In fine vezi tu cum faci. Spor la treaba.
Daca poti pune niste poze.
Daca poti pune niste poze.
-
- LVL 5
Eu unul, o ard cu un hobby bizar pentru majoritatea: machete auto si moto. Mai mult restaurarea lor imi place. Momentan am trecut la scara mare, 1:18, insa mai colectionez si 1:24 sau mai mici, avand pana si un 1:100.
Aha.Eu am avut supraetajat cu 2 caturi.Era mult de munca.Mereu trebuia sa le schimb de sus jos si viceversa.Spor la treaba.
Hinka,baga poze sa le vedem si noi.Asta-i placerea oricarui colectionar.Sa arate ce a adunat.Mai incolo o sa pun si eu poze cu minimuzeul meu.Multe le-am pus pe motociclism.ro la rubrica de Vechituri.Da marea majoritate nu.O sa le pun aici.
Hinka,baga poze sa le vedem si noi.Asta-i placerea oricarui colectionar.Sa arate ce a adunat.Mai incolo o sa pun si eu poze cu minimuzeul meu.Multe le-am pus pe motociclism.ro la rubrica de Vechituri.Da marea majoritate nu.O sa le pun aici.
-
- LVL 5
Mie albinele nu-mi plac , mi-e frica de dinsele , hobbyul meu sint fiarele , sudurile , sa fac un gard , o poarta , un garaj.
Mai am un hobby , sa nu duc masina la mecanic , s-o repar singur , atit cit pot.
Mai am un hobby , sa nu duc masina la mecanic , s-o repar singur , atit cit pot.
Salutare.Am fost sambata la smaeb si am avut surpriza sa gasesc o c asca militara de infanterist roman,nounoutza,la numai 45 ron.Cum fac poza o pestez.
Dece am pomenit despre casca?Pentru ca am o mica ,colectie de casti militare si de motociclist,pe care o tot inmultesc.Fara vreun plan anume.Le gasesc si-mi plac,le cumpar.
Dece am pomenit despre casca?Pentru ca am o mica ,colectie de casti militare si de motociclist,pe care o tot inmultesc.Fara vreun plan anume.Le gasesc si-mi plac,le cumpar.
-
- LVL 3,5
- Zodiac:
Nici eu :lol:cicloburu » 04 Mar 2013, 22:16 wrote:Am pasiuni nenumărate... Nu pun la socoteală femeile
În afară de pasiunea pentru două roţi, cânt ocazional la chitară (de când am venit în Bucureşti, s-a transformat din frecvent în ocazional, oraşul e de vină

electroacustica:

electrica:

şi electrica echipată

Din când în când mai scriu, iar din ce e public se găseşte pe aici.
În rest, am o pasiune nebună pentru bossa-nova şi limba franceză.
Vive motorist.ro :lol:
Hmm, hobby-uri? Multe, din cauza lor m-am cam ruinat...
Recomand cel mult 2-3 hobby-uri, daca se poate cat mai "ieftine". :lol:
Recomand cel mult 2-3 hobby-uri, daca se poate cat mai "ieftine". :lol:
LROC Romania.
Re: Hobby-uri si pasiuni ale motoristilor
Nu sint pasionat de ceva special , la modul fanatic , dar imi place sa sudez , sa tai , sa mesteresc pe la tara , sa torn betoane si sa zidesc cit pot de bine , in general sa fac totul singur si in masura posibilitatilor , ca nu sint vre-un meserias.
Imi place sportul , fiare si bataita iar meseria mea ma face sa nu am odihna in flotari tractiuni si alte exercitii.
Imi iubesc mobra si speram s-o modific radical , dar timpul liber mi-a dat teapa , imi iubesc si masina enorm (W201 / 1986) si la ala e de lucru , dar nu e timp.
Ce pasiuni mai am ? Nimic sofisticat , nimic elitist , doar lucrez la viitoarea ferma , sa vind mincare la populatie si sa stau pe linga casa , cu ceva mai mult timp pt. pasiunile mele.
Sa nu uit , ce mi-ar place foarte tare ar fi sa am timp sa fac tot felul de lame de la 0 , cutite , sabii , topoare la forja si poate voi realiza ceva , cindva , daca nu mor intre timp.
Imi place sportul , fiare si bataita iar meseria mea ma face sa nu am odihna in flotari tractiuni si alte exercitii.
Imi iubesc mobra si speram s-o modific radical , dar timpul liber mi-a dat teapa , imi iubesc si masina enorm (W201 / 1986) si la ala e de lucru , dar nu e timp.
Ce pasiuni mai am ? Nimic sofisticat , nimic elitist , doar lucrez la viitoarea ferma , sa vind mincare la populatie si sa stau pe linga casa , cu ceva mai mult timp pt. pasiunile mele.
Sa nu uit , ce mi-ar place foarte tare ar fi sa am timp sa fac tot felul de lame de la 0 , cutite , sabii , topoare la forja si poate voi realiza ceva , cindva , daca nu mor intre timp.
-
- LVL 9,4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 20 times
- Zodiac:
Re: Hobby-uri si pasiuni ale motoristilor
N-am gasit un loc mai potrivit pentru a posta un link legat de fabrica Ural,facut de cei de la Motojournal din Franta cu ceva timp inainte:
https://www.youtube.com/watch?v=7NgQgkPwojM
https://www.youtube.com/watch?v=7NgQgkPwojM
Ne incleștăm cu disperare,
Intr-o supremă confruntare
In fiecare zi:viață sau moarte...
Intr-o supremă confruntare
In fiecare zi:viață sau moarte...