Ar trebui sa mearga schimbatul de parola, dar la mine nu mere.
Lamuriti-ma.
I a uite baaaaa ca-s prospaturaaaaaaaa.
Schimbari de parole.
-
- Administrator
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 3 times
- Zodiac:
Re: Schimbari de parole.
Păi procesul ar trebui să fie destul de simpluţ: din panoul utilizatorului (ecranul căruia i-ai făcut print-screen) introduci noua parolă dorită în caseta cu pricina, o confirmi (adică o mai introduci odată) în caseta imediat următoare, apoi introduci şi parola actuală în ultima casetă.
Atenţie: parola actuală este cea pe care ai primit-o pe mail când ţi-ai resetat parola ca să te loghezi prima oară pe acest forum nou. Parola primită pe mail a fost generată automat. Nu am putut transfera parolele de pe sistemul vechi către cel actual din pricina unor măsuri de siguranţă care împiedică aşa ceva.
Şi vezi că poţi să-ţi alegi limba română pentru site, tot din panoul utilizatorului.
Dă-mi de veste ce rezolvi, prospăturo!
Atenţie: parola actuală este cea pe care ai primit-o pe mail când ţi-ai resetat parola ca să te loghezi prima oară pe acest forum nou. Parola primită pe mail a fost generată automat. Nu am putut transfera parolele de pe sistemul vechi către cel actual din pricina unor măsuri de siguranţă care împiedică aşa ceva.
Şi vezi că poţi să-ţi alegi limba română pentru site, tot din panoul utilizatorului.
Dă-mi de veste ce rezolvi, prospăturo!

-
Topic author - LVL 5,5
- Zodiac:
Gata se rezolva treaba, Danke.AdrianS » 30 Sep 2013, 12:55 wrote:Dă-mi de veste ce rezolvi, prospăturo!
-
- Administrator
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 3 times
- Zodiac:
Se poate. Nu le-am dat voie membrilor să-şi schimbe numele singuri fiindcă - aşa cum am avut de pătimit de pe urma faptului că-n trecut am lăsat timp nelimitat pentru modificări la mesajele proprii - mai mult ca sigur s-ar fi creat debandadă.
Dar la cerere nu-i nicio problemă. Înţeleg situaţiunea. Spune-mi ce username vrei şi ţi-l schimb.
Dar la cerere nu-i nicio problemă. Înţeleg situaţiunea. Spune-mi ce username vrei şi ţi-l schimb.